Login, Registracija na Web Stranicu

Pozdrav, kao prvo, želio bih reći nešto o registriranju i logiranju na stranicu. Na stranicu se može ulogirati na dva načina:

  • Create new account, nalazi se u bočnom izborniku kojem se pristupa pritiskom na tri horizontalne tipke pored loga stranice (KrkaHouse). Pritiskom na link create an account otvara se formular koji će vas kad ga popunite uputiti na mail kako bi potvrdili vašu prijavu. Kako bi pristupili izradi vlastitiog oglasa na stranici, potrebno je kliknuti na account, + add your property, potrebno je otvoriti stavku menija All listings.
  • Putem QuickRegister forme u dnu ekrana. Pritiskom na tipku join, otvara se padajući izbornik u kojem je prazno polje u koje se upiše vaša E-mail adresa. Nakon upisivanja ispravne email adrese kliknite na tipku submit te će vam pristupni podaci biti poslani na mail. Pomoću podataka koje ste dobili na mail, možete se ulogirati tako da otvorite bočni izbornik pritiskom na tri horizontalne tipke pored loga stranice(Krka House).

Nakon što se ulogirate, kontrolnoj ploči i wizzardu za postavljanje svog prvog objekta pristupate tako da Kliknete na stavku glavnog menija All Listings. Na stranici se nalazi meni Account, pod njim se nalazi stavka Add new Property

Ispod je link koji objašnjava na koje stvari trebate misliti prije registracije objekta

http://www.jomres.net/manual/property-managers-guide/37-getting-started/208-before-we-start

Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite mail tako da popunite formular Kontakt.

Molio bih Korisnike sajta da se registriraju na stranicu svojim Punim Imenom i Prezimenom.

U videu, Ispod, možete vidjeti proces registracije na sajt

Registracija Na Sajt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *